شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.


تبليغات
سامانه ي پيامکي آز پي ان يو مقالات ISI
فروشگاه اينترنتي آز پي ان يو خريد شارژ آز پي ان يو

باسلوق لقمه ایزمان کنونی: ۱۷-۹-۱۳۹۵، ۰۹:۴۶ :عصر
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Rastak432
آخرین ارسال: Rastak432
پاسخ: 2
بازدید: 547

ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.36
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

باسلوق لقمه ای

۱۴-۴-۱۳۹۲, ۱۱:۲۱ :عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴-۴-۱۳۹۲ ۱۱:۳۵ :عصر، توسط Rastak432.)
ارسال: #1
باسلوق لقمه ای
مواد لازم :

پودر نشاسته ۲/۱پیمانه

آب ۲پیمانه

شکر ۱پیمانه

پودر ژلاتین ۲قاشق سوپخوری

جوهر لیمو ۴/۱قاشق چایخوری

پودر هل ۴/۱قاشق چایخوری

مغزگردو به مقدار لازم

پودر نارگیل به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱.قبل از اینکه مواد باسلوق رو آماده کنیم ظرفی رو انتخاب میکنیم ظرف رو با ارتفاع ۳تا۵سانتی متر پر از نارگیل میکنیم بعد یک گودی یا حفره در وسط نارگیل ایجاد می کنیم و بعد هم نصف یک عدد از گردو رو در این حفره قرار میدیم.

۲.پودر نشاسته رو به ۱پیمانه آب اضافه و مخلوط میکنیم.

۳.آب و ۱پیمانه از شکر رو میذاریم روی حرارت تا به جوش بیاد.

۴.پودر هل رو به نشاسته اضافه میکنیم.

۵.بعد از اینکه آب+شکر جوش اومد نشاسته رو اضافه میکنیم.

۶.حالا مرتب هم میزنیم با حرارت خیلی کم تا بیرنگ و شفاف ومقداری سفت بشه.

۷.بعد پودر ژلاتین رو که از قبل به روش بن ماری آماده کردیم همراه با جوهر لیمو اضافه و مخلوط میکنیم.

۸.از روی حرارت برمیداریم و صبر میکنیم تا یک مقدار مواد خنک بشه.

۹.حالا داخل حفره ها رو با این مواد پر میکنیم.

۱۰.و در آخر روشونو پودر نارگیل میریزیم و بعد از اینکه خوب خنک شدن از سینی جداشون میکنیم و در ظرف مورد نظر میچینیم...

بچه ها من درست کردم خیلی خوشمزه شدمهمان ها نمي توانند تصاوير را ببينند و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مهمان ها نمي توانند تصاوير را ببينند و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.


مهمان ها نمي توانند تصاوير را ببينند و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.


مهمان ها نمي توانند تصاوير را ببينند و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شورش را درنیاور دنیا...
عزیزی دارم که شیرینیه خنده هایش "شوریت" را که هیج،"تلخیت"را هم از بین میبرد.....!
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط Administrator
۱۴-۴-۱۳۹۲, ۱۱:۳۸ :عصر
ارسال: #2
RE: باسلوق لقمه ای
معنی روش بن ماری در آشپزی+کاربردها

بن ماری :

گرم کردن و حل کردن مواد غذایی روی بخار آب را طریقه بن ماری میگویند .

مثال:
محتوی ظرف غذا را در ظرف آبی قرار داده و آن را روی حرارت اجاق گاز قرار
میدهیم تا آب آرام آرام بجوشد و غذای سرد به این وسیله گرم شود و این
بهترین و بهداشتی ترین روش برای گرم کردن غذا و حل کردن شکلات می باشد.




بن ماری و روش ذوب کردن شکلات

برای ذوب کردن شکلات قهوه ای یا سفید میتوان
از ظرفی فلزی استفاده کرد و ظرف محتوی شکلات را روی ظرف دیگری که محتوی آب
است قرار داد و ظرف آب را روی حرارت ملایم گذاشت .

به این روش بنماری ( بن ماری یا روش ذوب کردن با حرارت غیرمستقیم ) میگویند .

شکلات به تدریج شل میشود و باید با لیسک هم زد . این شکلات میتونه به جای چیپسی از شکلات تخته ای هم باشه .



ذوب کردن پودر ژلاتین به روش بن ماری:

ابتدا پودر ژلاتین را در آب سرد ریخته سپس
ظرف ژلاتین را روی ظرف آب جوش قرارداده تا به اصطلاح به روش بن ماری به
آرامی ژلاتین در آن حل شود.

یک فرمول کلی برای مخلوط کردن پودر ژلاتین:

یک قاشق چایخوری پودر ژلاتین + یک قاشق چایخوری شکر + یک هشتم پیمانه آب سرد

یک قاشق سوپخوری پودر ژلاتین + یک قاشق سوپخوری شکر + یک چهارم پیمانه آب سرد.

نکته هر قاشق غذا خوری پودر ژلاتین معادل 3
ورق ژلاتین است. برای حل کردن یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین، تقریبا 1/4
پیمانه آب لازم است.
شورش را درنیاور دنیا...
عزیزی دارم که شیرینیه خنده هایش "شوریت" را که هیج،"تلخیت"را هم از بین میبرد.....!
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط sahar.n
ارسال پاسخ 


کسانی که از این موضوع بازدید کرده اند . . . ( آز پی ان یو )
5 کاربر زیر موضوع را خوانده اند:
Administrator (۱۴-۴-۱۳۹۲, ۱۱:۴۲ :عصر)، MostafA (۱۴-۴-۱۳۹۲, ۱۱:۴۳ :عصر)، kaka (۱۵-۴-۱۳۹۲, ۰۸:۰۶ :صبح)، sahar.n (۱۴-۴-۱۳۹۲, ۱۱:۵۵ :عصر)، Rastak432 (۱۵-۴-۱۳۹۲, ۱۲:۵۷ :صبح)

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان


آپلودسنتر آز پي ان يو تالار گفتمان آز پي ان يو
تبلیغات نیازمندی های استان چهارمحال و بختیاری