شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.


تبليغات
سامانه ي پيامکي آز پي ان يو مقالات ISI
فروشگاه اينترنتي آز پي ان يو خريد شارژ آز پي ان يو

ترش تره(غذای محلی شمالی) زمان کنونی: ۱۳-۹-۱۳۹۵، ۰۹:۱۳ :عصر
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: manjoon
آخرین ارسال: manjoon
پاسخ: 1
بازدید: 343

ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ترش تره(غذای محلی شمالی)

۲۷-۴-۱۳۹۱, ۰۵:۰۱ :عصر
ارسال: #1
ترش تره(غذای محلی شمالی)
ترش تره؛غذایی شمالی

مواد لازم:سبزی (جعفری،گشنیز، اسفناج ، تره، چغندر) یک کیلو
برنج نصف لیوان
آرد برنج 100 گرم
سیرخام 1 بوته
تخم مرغ 3 تا 4 عدد
ترشی(آب نارنج یا آب انار)به دلخواه
نمک و فلفل و زردچوبه بمقدار لازم

طرز تهیه:
نصف لیوان برنج را از قبل خیس کنید.
ابتدا سبزی ها را ریز خرد کنید در قابلمه بریزید.


سپس برنج خیس خورده و یک لیوان آب را به سبزی خرد شده اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت بگذارید تا سبزی و برنج کاملاً بپزند.
سیر را خرد کرده و با زردچوبه و روغن سرخ کنید و همراه با کمی نمک و فلفل، به مواد داخل قابلمه اضافه نمایید.

مقداری آرد برنج را در ترشی مورد علاقه خود (آب نارنج یا آب انار) حل کرده و به تدریج به خورش اضافه کنید. این کار باعث لعاب دار شدن خورشت می‌شود.
در پایان تخم‌مرغ ها را اضافه نمایید.
غذا آماده ی سرو است.
کــــــــاش گاهی زنـــــــــدگی
[◄◄ι] [ ιι ] [■] [►] [ι►►]

داشت . . . !
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  تلاش محققان برای تهیه غذای هوشمند mahdi 0 373 ۱۰-۵-۱۳۹۱ ۱۲:۴۸ :عصر
آخرین ارسال: mahdi
  غذای داغ را فوت نکنید! yasi 0 334 ۴-۲-۱۳۹۱ ۰۳:۱۳ :عصر
آخرین ارسال: yasi

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان


آپلودسنتر آز پي ان يو تالار گفتمان آز پي ان يو
تبلیغات نیازمندی های استان چهارمحال و بختیاری