شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.


تبليغات
سامانه ي پيامکي آز پي ان يو مقالات ISI
فروشگاه اينترنتي آز پي ان يو خريد شارژ آز پي ان يو

ثبت تغییرات چک باکس در بانک ؟؟؟؟زمان کنونی: ۲۰-۹-۱۳۹۵، ۰۶:۲۹ :صبح
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: sima
آخرین ارسال: sima
پاسخ: 8
بازدید: 2184

ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 31 رأی - میانگین امتیازات: 4.03
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ثبت تغییرات چک باکس در بانک ؟؟؟؟

۲۳-۱۱-۱۳۹۰, ۰۷:۴۹ :عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳-۱۱-۱۳۹۰ ۰۷:۵۰ :عصر، توسط sima.)
ارسال: #1
ثبت تغییرات چک باکس در بانک ؟؟؟؟
من ی فرم دارم با حدود ده تا چک باکس...حالا میخوام با تیک خوردن هر کدوم بره تو بانک و ثبت شه تغییرات..
قطعه کدشو میدونم اما میخوام ی جورایی برای چک باکس ها حلقه درست کنم که همشون چک بشن...باید آرایه تعریف کنم ؟اگه آره چه جوری ؟بلد نیستممهمان ها نمي توانند تصاوير را ببينند و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه ایده بهتری دارید هم که چه بهتر مهمان ها نمي توانند تصاوير را ببينند و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون عاقلانه نیست که توی رویداد CheckBox1_CheckedChanged هر چک باکس قطعه کد رو بنویسم...
از هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیممهمان ها نمي توانند تصاوير را ببينند و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سعی نکن متفاوت باشی...
فقط خوب باش...
این روزا خوب بودن به اندازه کافی متفاوته ...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
۲۳-۱۱-۱۳۹۰, ۰۸:۲۵ :عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳-۱۱-۱۳۹۰ ۰۸:۲۷ :عصر، توسط sima.)
ارسال: #2
RE: ثبت تغییرات چک باکس در بانک ؟؟؟؟
(۲۳-۱۱-۱۳۹۰ ۰۸:۰۸ :عصر)Mahdi.Moghaddas نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با دستور IF هم می تونید . یعنی اینکه همشون را با AND چک کنه اگر چک یا تیک خورده باشند توی بانک درج بشه در غیر اینصورت از طریق Validation یه پیغام خطا برای کاربر صادر کنه


خوشحالم کردی یک در دنیا صد در آخرت خیر ببینیمهمان ها نمي توانند تصاوير را ببينند و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.


اگه درست منظور شما رو متوجه شده باشم آخه با and نمیشه آخه هر کدوم دو حالته و مشخص هم نیست که آیا همه تیک میخورن یا نه ...یعنی 2 به توان 10 حالت داریم مهمان ها نمي توانند تصاوير را ببينند و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مهمان ها نمي توانند تصاوير را ببينند و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سعی نکن متفاوت باشی...
فقط خوب باش...
این روزا خوب بودن به اندازه کافی متفاوته ...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
۲۳-۱۱-۱۳۹۰, ۰۹:۱۶ :عصر
ارسال: #3
RE: ثبت تغییرات چک باکس در بانک ؟؟؟؟
سلام
به نظر من 10 تا if بذارین
if(CheckBox1.Checked)
{
اون چیزی که قراره اضافه بشه به جدول اضافه بشه
}
....

if (CheckBox10.Checked)
{
اون چیزی که قراره اضافه بشه به جدول اضافه بشه
}
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط sima ، nasrin
۲۳-۱۱-۱۳۹۰, ۰۹:۴۲ :عصر
ارسال: #4
RE: ثبت تغییرات چک باکس در بانک ؟؟؟؟
مرسی آرزو جونم
آخه طولانی میشه
ببینید من صورت مسئله رو بگم ببینید راه دیگه ای به نظرتون میرسه؟
ی تسهیلاتی هست مثل
بن ،بلیط سینما،بن کتاب
حالا هر کس تو بانک باید برای هر ماهش مشخص بشه اینا رو گرفته یا نه؟
من گفتم متغیر بولین باشه اگه تیک خورد ترو بشه تو بانک ذخیره شه
به نظرتون میشه این تسهیلات بشن ستونای گرید ویو از نوع چک باکس و من توی ی دکمه ثبت برای همه چک باکس ها ،د قطعه کدمو فراخوانی کنم؟؟؟ 
سعی نکن متفاوت باشی...
فقط خوب باش...
این روزا خوب بودن به اندازه کافی متفاوته ...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
۲۳-۱۱-۱۳۹۰, ۰۹:۵۴ :عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳-۱۱-۱۳۹۰ ۰۹:۵۹ :عصر، توسط Arezoo.)
ارسال: #5
RE: ثبت تغییرات چک باکس در بانک ؟؟؟؟
به نظر من اگه این تسهیلات تعدادشون زیاد نیست بشن فیلدای جدول و برای اونا مقدار بیتی 0 درصورت نبودن چک باکس و یک در صورت بودن چک باکس ذخیره بشه اینجوری بانکتون فقط شامل صفر و یکه
متن چک باکسها چون تعدادشون کمه دستی وارد بشن
if (CheckBox1.Checked)
SqlDataSource1.InsertParameters.Add("Bon", 1);
else
SqlDataSource1.InsertParameters.Add("Bon", 0);
نمی دونم اصلا متوجه منظورت شدم؟زیاد نمیشه 10 بار باید این کدا کپی کنین...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط sima ، nasrin ، mohammad ، Administrator
۲۴-۱۱-۱۳۹۰, ۰۷:۴۵ :صبح
ارسال: #6
RE: ثبت تغییرات چک باکس در بانک ؟؟؟؟
شرمنده مهمان ها نمي توانند تصاوير را ببينند و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
...من فراموش کردم بگم برنامه تحت ویندوزه
من به جای اضافه کردن اسکیوال دیتا سورس(در وب) یگ دیتا گرید ویو روی صفحه گذاشتم و با کداتصالشو به بانک برقرار کردم...
سعی نکن متفاوت باشی...
فقط خوب باش...
این روزا خوب بودن به اندازه کافی متفاوته ...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط Arezoo
۲۴-۱۱-۱۳۹۰, ۰۸:۵۹ :عصر
ارسال: #7
RE: ثبت تغییرات چک باکس در بانک ؟؟؟؟
فکر میکنم از روش آرایه نمیشه چون با تغییر هر چک باکس فیلد متفاوتی باید دستکاری بشه...

به نظرم اینجوری که تسهیلات من ستون های گرید ویو باشن و تیک بخورن شکیل تره ...

اما نمیدونم شیوه کد نویسیش چه جوریه ؟

میخوام شماره پرسنلی از جدول کارمند باشه ...میشه اینجوری ؟؟؟؟

مهمان ها نمي توانند تصاوير را ببينند و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سعی نکن متفاوت باشی...
فقط خوب باش...
این روزا خوب بودن به اندازه کافی متفاوته ...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
۲۵-۱۱-۱۳۹۰, ۰۱:۵۲ :صبح (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۵-۱۱-۱۳۹۰ ۰۲:۲۹ :صبح، توسط sima.)
ارسال: #8
RE: ثبت تغییرات چک باکس در بانک ؟؟؟؟
توی عکسی که گذاشتم...میخوام تیک اونایی که میخوام بزنم وبعد با دکمه ثبت اونارو به بانک منتقل کنم...اما نمیدونم چطور برای خانه های گریدویو بگم اگه سطر (مثلابن شیلات)تیک خورده بود برو true کن اگه نخورده بود false کن!!!
مهمان ها نمي توانند تصاوير را ببينند و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سعی نکن متفاوت باشی...
فقط خوب باش...
این روزا خوب بودن به اندازه کافی متفاوته ...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


کسانی که از این موضوع بازدید کرده اند . . . ( آز پی ان یو )
5 کاربر زیر موضوع را خوانده اند:
sinderela (۵-۹-۱۳۹۲, ۱۱:۰۲ :صبح)، ma.mohammad2000 (۲۳-۷-۱۳۹۲, ۰۷:۰۹ :عصر)، mehrgp (۶-۱۱-۱۳۹۳, ۰۱:۳۶ :عصر)، دینا (۲۹-۷-۱۳۹۳, ۱۱:۰۹ :عصر)، nasrinmm (۲-۴-۱۳۹۴, ۱۰:۱۴ :عصر)

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان


آپلودسنتر آز پي ان يو تالار گفتمان آز پي ان يو
تبلیغات نیازمندی های استان چهارمحال و بختیاری