شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.


تبليغات
سامانه ي پيامکي آز پي ان يو مقالات ISI
فروشگاه اينترنتي آز پي ان يو خريد شارژ آز پي ان يو

روش آماده‌سازی جعفریزمان کنونی: ۱۳-۹-۱۳۹۵، ۰۷:۰۴ :عصر
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: طاقانک
آخرین ارسال: طاقانک
پاسخ: 1
بازدید: 368

ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.79
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

روش آماده‌سازی جعفری

۲۵-۱۲-۱۳۹۱, ۱۲:۵۹ :صبح
ارسال: #1
روش آماده‌سازی جعفری
جعفری یکی از سبزی‌های طعم دهنده است که در غذا کاربرد زیادی دارد. جعفری در تمام سال موجود است به همین دلیل بیشتر تازه آن را در غذا استفاده می‌کنند.
جعفری منبع خوبی برای پتاسیم، آهن و ویتامین‌های آ و ث است.

به دنبال جعفری‌هایی با برگ‌های ترد و تازه به رنگ سبز روشن باشید. با زدن انتهای ساقه‌ها و قرار دادن آنها در آب سرد، برگ‌های نسبتا پژمرده و پلاسیده آن مجددا تر و تازه می‌شود.
از خرید جعفری‌هایی با برگ‌های پلاسیده، بد رنگ و زرد خودداری کنید. جعفری را در یخچال تا سه روز می‌توان نگه داشت.
چارلی چاپلین:
با پول میشه ...
با پول میشه خونه خرید ولی آشیونه ، نه!
میشه رختخواب خرید ولی خواب ، نه!
میشه ساعت خرید ولی زمان ، نه!
میشه مقام خرید ولی اِحترام ، نه!
میشه کتاب خرید ولی دانش ، نه!
میشه دارو خرید ولی سلامتی ، نه!
حتی با پول میشه...
قلب خرید ولی عشق ، نه!مهمان ها نمي توانند تصاوير را ببينند و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  آشنایی با آماده کردن برخی غذاها با مایکروویو طاقانک 0 339 ۲۵-۱۲-۱۳۹۱ ۱۲:۵۰ :صبح
آخرین ارسال: طاقانک

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان


آپلودسنتر آز پي ان يو تالار گفتمان آز پي ان يو
تبلیغات نیازمندی های استان چهارمحال و بختیاری