شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.


تبليغات
سامانه ي پيامکي آز پي ان يو مقالات ISI
فروشگاه اينترنتي آز پي ان يو خريد شارژ آز پي ان يو

ساخت مرورگر وبزمان کنونی: ۲۰-۹-۱۳۹۵، ۰۴:۱۱ :عصر
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: engin_atefe
آخرین ارسال: sayson
پاسخ: 14
بازدید: 2205

ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 20 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ساخت مرورگر وب

۸-۹-۱۳۹۱, ۰۸:۰۱ :عصر
ارسال: #1
ساخت مرورگر وب
سلام دوستان.کسی میتونه واسه ساخت مرورگروب منو راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟
خدایا من در کلبه حقیرانه خود کسی را دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری
من چون تویی را دارم
وتو همچون خود نداری
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
۸-۹-۱۳۹۱, ۰۸:۰۶ :عصر
ارسال: #2
RE: ساخت مرورگر وب
با چی میخوای بنویسی ؟
مردم شهری که همه در آن می لنگند
به کسی که راست می رود میخندند !
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
۸-۹-۱۳۹۱, ۰۸:۲۸ :عصر
ارسال: #3
RE: ساخت مرورگر وب
نرم افزارauto play
خدایا من در کلبه حقیرانه خود کسی را دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری
من چون تویی را دارم
وتو همچون خود نداری
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
۸-۹-۱۳۹۱, ۰۸:۳۷ :عصر
ارسال: #4
RE: ساخت مرورگر وب
بعید میدونم با auto play بشه آخه این نرمافزار اتوران سازیه مهمان ها نمي توانند تصاوير را ببينند و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.


برای طراحی مروگر شما باید برنامه نویس بلد باشین
مردم شهری که همه در آن می لنگند
به کسی که راست می رود میخندند !
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط engin_atefe
۸-۹-۱۳۹۱, ۰۸:۵۲ :عصر
ارسال: #5
RE: ساخت مرورگر وب
 
نقل قول: آموزش ساخت مرورگر اینترنت با ویژوال بیسیک

در این مقاله یک مثال ساده از ایجاد یک مرورگر اینترنت (Internet Explorer) را در محیط ویژوال بیسیک نشونتون میدم. البته در اینجا فقط شما رو با مبانی کار آشنا میکنم (جسارت نباشه منظورم کسانیه که مثل شما حرفه ایی نیستن) و بعد خودتون میتونین پوسته های دلخواهتون رو برای مرورگر بسازین.
ساختن یک کاوشگر اینترنت خییلی آسونه. و فقط شامل چند خط کد سادَس.خوب ابتدا وارد محیط ویژوال بیسیک بشین و یک پروژه جدید از نوع استاندارد بسازین.
ابتدا باید محیط گرافیکی (GUI) رو آماده کنیم. برای اینکار داخل فرم اشیا زیر رو اضافه کنید:
1- پنج تا دگمه معمولی Command Button
2- یک دونه کاوشگر اینترنت Web Browser
3- یک عدد جعبه متن معمولی Text Box
نکته: برای اضافه کردن Web Browser روی جعبه ابزار راست کلیک کنید و گزینه Add Component رو انتخاب کنید توی صفحه ای که باز میشه کنار تیک کنار اسمش رو بزنین.
حالا باید کدهای مربوط به دگمه ها رو بنویسیم. توجه کنید که اون جعبه متنی رو که به فرم اضافه کردین محل وارد کردن آدرس (URL) سایت مورد نظر هستش. اول باید وظیفه هرکدوم از کدها رو مشخص کنیم تا کدهای مربوط به اونها رو بنویسیم. همونطور که در بالا گفتم باید پنج تا دگمه روی فرم داشته باشیم که بترتیب نام و وظیفه هرکدوم رو میگم:
1- GO برای رفتن به آدرس تایپ شده در کادر متنی
2- Back برای برگشت به صفحه قبل
3- Forward برای رفتن به صفحه بعد
4- Refresh برای لود کردن مجدد صفحه
5- Stop برای توقف عمل لود کردن صفحه

حالا برای صرفه جویی در وقت موقع تایپ کردن کدها Web Browser رو به WB تغییر بدین.
در زیر کدهای مربوط به رویداد لود فرم اصلی رو می بینین:

Private Sub Form_Load()
wb.Navigate \"http://www.azpnu.ir\"
End Sub

کد بالا باعث میشه که تا برنامه رو ایجاد میکنید مرورگر اینترنت فرمتون azpnu.ir رو لود کنه، البته می تونین بجای آدرسه تالار،هر آدرس دیگه ایی بنویسین. حتی اگه حرفه ای باشین می تونین توی فرمتون یک کلید دیگه اضافه کنین و اسمش رو بزارین HomePage بعدش کدی رو بنویسین که وقتی این دگمه رو کلیک میکنید آدرس مجود در کادر متنی تون رو یه جایی توی رجیستری ویندوز ذخیره کنه و بعدا که دوباره برنامه رو اجرا میکنید اون آدرس رو لود کنه. خوب حالا کد های مربوط به دگمه ها رو توی برنامه وارد کنید:

Refresh دگمه
Private Sub Command5_Click()
wb.Refresh
End Sub

Stop دگمه
Private Sub Command3_Click()
wb.Stop
End Sub

Back دگمه
Private Sub Command1_Click()
wb.GoBack
End Sub

Forward دگمه
Private Sub Command2_Click()
wb.GoForward
End Sub

Go دگمه
Private Sub Command6_Click()
wb.Navigate Text1.Text
End Sub

به همین سادگی شما یک مرورگر اینترنت ساختین.مهمان ها نمي توانند تصاوير را ببينند و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 
 
 
هیچکس همـــــــراه نیست... تنهــــــــــای اول...!

 
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط ice girl ، engin_atefe
۸-۹-۱۳۹۱, ۰۸:۵۸ :عصر
ارسال: #6
RE: ساخت مرورگر وب
 
فکر کنم با نرم افزار Multimedia Builder که اون هم یه نرم افزار واسه ساخت اتوران هست (والبته خیل قویتره تا جایی که کاربرهای حرفه ایش باید حتماً زبان برنامه نویسی بلد باشن) بشه یه مرورگر ساده ساخت ولی دقیقاً یادم نیست چجوری بود و چیکار باید میکردیم.

اگه به دردتون میخوره تا یه تحقیقی بکنم ببینم توی اون چجوری میشه مرورگر وب ساخت و بهتون اطلاع بدم...!؟؟!
 
 
هیچکس همـــــــراه نیست... تنهــــــــــای اول...!

 
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط ice girl ، engin_atefe
۸-۹-۱۳۹۱, ۰۹:۰۵ :عصر
ارسال: #7
RE: ساخت مرورگر وب
ممنون میشم
خدایا من در کلبه حقیرانه خود کسی را دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری
من چون تویی را دارم
وتو همچون خود نداری
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط MostafA
۹-۹-۱۳۹۱, ۰۱:۰۲ :صبح (آخرین ویرایش در این ارسال: ۹-۹-۱۳۹۱ ۰۳:۲۹ :صبح، توسط sayson.)
ارسال: #8
RE: ساخت مرورگر وب
یه نصیحت برادرانه از من بشنو حالا دوست داشتی عمل کن دوستم داشتی نه
اگه وقت داری زیادی!!!!اگه حوصله داری برای سرو کله زدن با اجزای مختلف وب!!!!!پس چرا حرومشون میکنی برای چیزی که
فقط لحظه در ذهنت خطور کرده ولی 100برابر اون لحظه تو رو عقب میندازه!!این همه خبره ومهندس و...چرا کسی نیومده واسه خودش مرورگر بزنه؟؟چون موجوده اونم در چند سبک مختلف اگه میخوای ابتکار بخرج بدی یه چیز نو ارائه بده ولی پایه های معلوماتت رو محکم کن بعد(شما چندی پیش یه سوال مبتدیانه داشتی که جوابش رو نمیدونستی)ولی کسی دست به این موارد کارها میزنه که کل زبانهای تحت وب رو بشناسه!!شما میتونی فقط HTML5 رو تعریف کنی؟
پس اگه وقت داری زیادی!!!!اگه حوصله داری برای سرو کله زدن با اجزای مختلف وب!!!+هزینه طوری مصرفش کن که فردا به خودت بگی به یه دردی خورد
فک میکنی مرور گر همینه که میبینی شما کنترل شیفت+k توی فایر بزنی یه چشمه از پشتیبانی های مرور گر رو میبینی
امیدوارم ناراحت نشی فقط خواستم جوری بگم که وقت گرانبها رو مفت از دست ندی من به css-java-htmlو.. کاملا واردم ولی تا حالا حتی خیالشم نکردم برای مرورگر زبان تحت سیستم عامل هم نیازه مثه c++
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط engin_atefe
۹-۹-۱۳۹۱, ۰۹:۴۹ :صبح
ارسال: #9
RE: ساخت مرورگر وب
کاربرsaysonگرامی منم اصلا وقت زیادی ندارم به خصوص اینکه ترم اولم و درس خوندن تو پیام نور خیلی سخته ولی وقتی استاد گفته بایدتا 2شنبه یه مرورگر وب باauto playبسازی وبه من تحویل بدی وگرنه بایدقید 10نمره آزکامپیوترو بزنی من چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
خدایا من در کلبه حقیرانه خود کسی را دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری
من چون تویی را دارم
وتو همچون خود نداری
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
۹-۹-۱۳۹۱, ۱۱:۴۳ :صبح (آخرین ویرایش در این ارسال: ۹-۹-۱۳۹۱ ۱۱:۴۵ :صبح، توسط Administrator.)
ارسال: #10
RE: ساخت مرورگر وب
(۹-۹-۱۳۹۱ ۰۹:۴۹ :صبح)engin_atefe نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کاربرsaysonگرامی منم اصلا وقت زیادی ندارم به خصوص اینکه ترم اولم و درس خوندن تو پیام نور خیلی سخته ولی وقتی استاد گفته بایدتا 2شنبه یه مرورگر وب باauto playبسازی وبه من تحویل بدی وگرنه بایدقید 10نمره آزکامپیوترو بزنی من چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟

به استادتون بگو چی چی یادمون دادی که ازمون انتتظار داری برات مرورگر وب طراحی کنیم مهمان ها نمي توانند تصاوير را ببينند و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مردم شهری که همه در آن می لنگند
به کسی که راست می رود میخندند !
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


کسانی که از این موضوع بازدید کرده اند . . . ( آز پی ان یو )
1 کاربر زیر موضوع را خوانده اند:
engin_atefe (۴-۱۰-۱۳۹۳, ۰۹:۱۷ :عصر)

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان


آپلودسنتر آز پي ان يو تالار گفتمان آز پي ان يو
تبلیغات نیازمندی های استان چهارمحال و بختیاری