شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.


تبليغات
سامانه ي پيامکي آز پي ان يو مقالات ISI
فروشگاه اينترنتي آز پي ان يو خريد شارژ آز پي ان يو

سورس کد جستجو در ویژوالزمان کنونی: ۱۸-۹-۱۳۹۵، ۱۱:۳۲ :عصر
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: ریحانه
آخرین ارسال: ریحانه
پاسخ: 14
بازدید: 817

ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 4.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سورس کد جستجو در ویژوال

۲-۴-۱۳۹۳, ۰۷:۲۱ :عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲-۴-۱۳۹۳ ۰۷:۲۴ :عصر، توسط ریحانه.)
ارسال: #1
سورس کد جستجو در ویژوال
سلام خوبین ؟
مهندسین محترم دارم رو یه برنامه کار میکنم سورس کد جستجورو هرچی مینویسم کار نمیکنه کسی هست راهنمائیم کنه چطو بنویسم این کد رو !؟مهمان ها نمي توانند تصاوير را ببينند و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مهمان ها نمي توانند تصاوير را ببينند و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لطفا کمکم کنین مهمان ها نمي توانند تصاوير را ببينند و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
۳-۴-۱۳۹۳, ۱۰:۲۰ :صبح (آخرین ویرایش در این ارسال: ۳-۴-۱۳۹۳ ۱۰:۲۰ :صبح، توسط Administrator.)
ارسال: #2
RE: سورس کد جستجو در ویژوال
جستجو تو کجا تو بانک Access ؟
مردم شهری که همه در آن می لنگند
به کسی که راست می رود میخندند !
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
۳-۴-۱۳۹۳, ۱۱:۱۴ :صبح (آخرین ویرایش در این ارسال: ۳-۴-۱۳۹۳ ۱۱:۲۸ :صبح، توسط ریحانه.)
ارسال: #3
RE: سورس کد جستجو در ویژوال
(۳-۴-۱۳۹۳ ۱۰:۲۰ :صبح)Administrator نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جستجو تو کجا تو بانک Access ؟

بله تو بانک اکسس ! طراحیو با ویژوال ورژن 10 انجام دادم بانکش رو اکسس نوشتم الان جستجو رو کد میدم اوکی نمیشه مهمان ها نمي توانند تصاوير را ببينند و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این سورس کدی هست که خودم وارد میکنم
private void fillByid_info_Click(object sender, EventArgs e)
{
try
{
this.mATABTableAdapter.FillBy(this.database2Dataset.xsd. دکترمحمدرضاپارسا(متخصص داخلی) , id_infoToolStripTextBox.Text);
}
catch (System.Exception ex)
{
System.Windows.Forms.MessageBox.Show(ex.Message);
}

}[/align]
نحوه جستجو کردنم دقیقا مثل جستجو تو سایت خودتون هست یه textbox ,و یه button
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
۳-۴-۱۳۹۳, ۱۲:۱۵ :عصر
ارسال: #4
RE: سورس کد جستجو در ویژوال
(۳-۴-۱۳۹۳ ۱۱:۱۴ :صبح)ریحانه نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(۳-۴-۱۳۹۳ ۱۰:۲۰ :صبح)Administrator نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جستجو تو کجا تو بانک Access ؟

بله تو بانک اکسس ! طراحیو با ویژوال ورژن 10 انجام دادم بانکش رو اکسس نوشتم الان جستجو رو کد میدم اوکی نمیشه مهمان ها نمي توانند تصاوير را ببينند و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این سورس کدی هست که خودم وارد میکنم
private void fillByid_info_Click(object sender, EventArgs e)
{
try
{
this.mATABTableAdapter.FillBy(this.database2Dataset.xsd. دکترمحمدرضاپارسا(متخصص داخلی) , id_infoToolStripTextBox.Text);
}
catch (System.Exception ex)
{
System.Windows.Forms.MessageBox.Show(ex.Message);
}

}[/align]
نحوه جستجو کردنم دقیقا مثل جستجو تو سایت خودتون هست یه textbox ,و یه button

بنظرتون مشکلش کجاست اقای مهندس؟
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
۳-۴-۱۳۹۳, ۱۲:۲۰ :عصر
ارسال: #5
RE: سورس کد جستجو در ویژوال
ببین کدوم کار میده

Adodc1.RecordSource = "Select * From Table1 Where Name='" & text1.Text & "'"
Adodc1.Refresh
If Adodc1.Recordset.RecordCount = 0 Then
    MsgBox "Record Not Found .", vbCritical, ""
End If


Private Sub Command5_Click()
  
A.Recordset.MoveFirst
A.Recordset.Find "number student=" '_&search.text&"'"
A.Recordset.MoveNext
If A.Recordset.EOF = True Then
MsgBox "ãæÌæÏ äíÓÊ"
End If
End Sub
مردم شهری که همه در آن می لنگند
به کسی که راست می رود میخندند !
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط ریحانه
۳-۴-۱۳۹۳, ۱۲:۲۳ :عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: ۳-۴-۱۳۹۳ ۱۲:۲۹ :عصر، توسط Administrator.)
ارسال: #6
RE: سورس کد جستجو در ویژوال
ممنون الان چک میزنم ببینم کدوم کار میکنه مرسی
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
۳-۴-۱۳۹۳, ۱۲:۳۹ :عصر
ارسال: #7
RE: سورس کد جستجو در ویژوال
اروری که میده خیلی کمتر از کد خودمه ! از خودم 8تا و از سورس کد دومی شما 2 تا
این خط رو خودشو کپی کنم ؟ Private Sub Command5_Click() تغییرات نیازی نیست بدم؟
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
۳-۴-۱۳۹۳, ۱۲:۵۱ :عصر
ارسال: #8
RE: سورس کد جستجو در ویژوال
نام text1 نمونه است باید نام خودتون رو بدید
مردم شهری که همه در آن می لنگند
به کسی که راست می رود میخندند !
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
۳-۴-۱۳۹۳, ۱۲:۵۵ :عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: ۳-۴-۱۳۹۳ ۱۲:۵۶ :عصر، توسط Administrator.)
ارسال: #9
RE: سورس کد جستجو در ویژوال
کد دوم مثلا بر اساس ای دی فیلد دانش آموز
باید ویرایشش کنی اسم ها رو
اینو بذار

Private Sub Command5_Click()
A.Recordset.MoveFirst
Adodc1.RecordSource = "Select * From Table1 Where ID=" & text1.Text
A.Recordset.MoveNext
If A.Recordset.EOF = True Then
MsgBox "ãæÌæÏ äíÓÊ"
End If
End Sub
مردم شهری که همه در آن می لنگند
به کسی که راست می رود میخندند !
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط ریحانه
۳-۴-۱۳۹۳, ۰۱:۲۱ :عصر
ارسال: #10
RE: سورس کد جستجو در ویژوال
(۳-۴-۱۳۹۳ ۱۲:۵۵ :عصر)Administrator نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کد دوم مثلا بر اساس ای دی فیلد دانش آموز
باید ویرایشش کنی اسم ها رو
اینو بذار

Private Sub Command5_Click()
A.Recordset.MoveFirst
Adodc1.RecordSource = "Select * From Table1 Where ID=" & text1.Text
A.Recordset.MoveNext
If A.Recordset.EOF = True Then
MsgBox "ãæÌæÏ äíÓÊ"
End If
End Sub

الان 1 ارور میده ! تاجائی که تونستم تغییر دادم دیگه باید چیکار کنم ؟ بنظرتون توی تنظیماتش مشکلی هست ؟
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  آموزش گام به گام ویژوال بیسیک6.0 The DaRk PrOpheT 40 5,660 ۵-۵-۱۳۹۲ ۰۳:۱۲ :عصر
آخرین ارسال: لعیا1360

کسانی که از این موضوع بازدید کرده اند . . . ( آز پی ان یو )
7 کاربر زیر موضوع را خوانده اند:
Administrator (۲۹-۸-۱۳۹۴, ۰۶:۳۶ :عصر)، MostafA (۳-۴-۱۳۹۳, ۱۲:۵۵ :عصر)، mahdi (۲-۴-۱۳۹۳, ۱۱:۴۸ :عصر)، farhad (۳-۴-۱۳۹۳, ۱۲:۰۳ :عصر)، ریحانه (۱۵-۴-۱۳۹۳, ۱۲:۳۵ :صبح)، parnia (۵-۴-۱۳۹۳, ۱۱:۳۹ :عصر)، reza9292 (۲۵-۸-۱۳۹۳, ۰۱:۱۶ :عصر)

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان


آپلودسنتر آز پي ان يو تالار گفتمان آز پي ان يو
تبلیغات نیازمندی های استان چهارمحال و بختیاری