شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.


تبليغات
سامانه ي پيامکي آز پي ان يو مقالات ISI
فروشگاه اينترنتي آز پي ان يو خريد شارژ آز پي ان يو

چگونگی برقراری ارتباط با Database در C#؟زمان کنونی: ۲۰-۹-۱۳۹۵، ۰۴:۱۴ :عصر
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: sahar
آخرین ارسال: sima
پاسخ: 10
بازدید: 3456

ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 51 رأی - میانگین امتیازات: 3.45
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چگونگی برقراری ارتباط با Database در C#؟

۲۶-۹-۱۳۹۰, ۱۱:۳۶ :عصر
ارسال: #1
چگونگی برقراری ارتباط با Database در C#؟
سلام
وقتی Connection string رو کپی می کنم به هنگام اجرا از اسم سرور خطا میگیرهمهمان ها نمي توانند تصاوير را ببينند و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

server name رو به 3 روش اسم کامپیوتر،(.)،Sql Epress\اسم کامپیوتر ، نامگذاری کردم ولی مشکل رفع نشد. آیا روش دیگه ای وجود داره جز 3 روش بالا؟لطفا یکی از دوستان راهنمایی کنند...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
۲۷-۹-۱۳۹۰, ۱۲:۰۹ :صبح
ارسال: #2
RE: چگونگی برقراری ارتباط با Database در C#؟
نحوه مقدار دهی ConnectionString (اجزای مهم کلاس نام server نام database نحوه اتصال )
رو میشه بذارید؟

string cs "data source=MyServer;initial catalog=MyDb;integrated security=true"

نحوه مقدار دهی شما با این تفاوت متغیر رشته ای cs مقداردهی کردیم که به جای MyServer و MyDb اسم سرور و اسم db خودتون رو میزارین ؟
مردم شهری که همه در آن می لنگند
به کسی که راست می رود میخندند !
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط Arezoo
۲۷-۹-۱۳۹۰, ۱۲:۱۳ :صبح (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷-۹-۱۳۹۰ ۱۲:۱۷ :صبح، توسط Arezoo.)
ارسال: #3
RE: چگونگی برقراری ارتباط با Database در C#؟
سلام
اصلا لازم به کپی کردن Connection stringنیست...شما بانک تون را با sqlخود ویژوال بسازید ...
website>add newItem>SQlServerDataBase
بعد همینجا جدول ها را ایجاد کنید...بعدم وقتی SqlDqtaSourseاحتیاج دارین جدول مورد نظرتون (جدولی که قراره با اون کار کنید) را درگ کنید داخل صفحه و grid را حذف کنید sqlDataSource خودش تنظیماتش انجام شدست از اون استفاده کنید اگه هم برای کد نویسی دستی احتیاج به Connection string داشتین به جای نوشتن رشته ارتباط به طور مستقیم
ConfigurationManager.ConnectionString[1].tostring() را بنویسید.البته میشه اسمش را هم کپی کرد ولی این برای همه جا جواب میده.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط Administrator ، sima
۲۷-۹-۱۳۹۰, ۰۶:۰۲ :عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷-۹-۱۳۹۰ ۰۶:۰۸ :عصر، توسط sahar.)
ارسال: #4
RE: چگونگی برقراری ارتباط با Database در C#؟
سلام ممنون از جواب دوستان
من دیتا بیس رو توسط sql که همراه با ویژوال نصب شده ایجاد کردم
con.ConnectionString = "Data Source=SECRET-525FD60A\SQLEXPRESS;Initial Catalog=computer;Integrated Security=True";
موقع اجرا گرفتن از کلمه SQLEXPRESS خطا میگیره
Arezoo جان منظورتون اینه که قطعه کدی که فرمودین رو جایگزین ConnectionString کنم این روش رو هم امتحان میکنم (ارتباط با بانک رو برای grid نمیخوام)
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
۲۷-۹-۱۳۹۰, ۰۶:۰۸ :عصر
ارسال: #5
RE: چگونگی برقراری ارتباط با Database در C#؟
نام دیتا بیستون SECRET-525FD60A\SQLEXPRESS هست ؟؟؟
مردم شهری که همه در آن می لنگند
به کسی که راست می رود میخندند !
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
۲۷-۹-۱۳۹۰, ۰۷:۱۰ :عصر
ارسال: #6
RE: چگونگی برقراری ارتباط با Database در C#؟
من گفتم از اسم سرور خطا میگیره (اسم دیتابیسم pc ) دقیقا از Sqlexpress
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
۲۷-۹-۱۳۹۰, ۰۷:۱۸ :عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷-۹-۱۳۹۰ ۰۷:۱۹ :عصر، توسط Administrator.)
ارسال: #7
RE: چگونگی برقراری ارتباط با Database در C#؟
شما به این خط نگاه کن

data source=MyServer;initial catalog=MyDb;integrated security=true

به جای MyServer نام سرورتون رو باید بنویسید

به جای MyDb نام دیتا بیس رو باید بنویسید

ببخشید نام سرورتون SECRET-525FD60A\SQLEXPRESS هست ؟
مردم شهری که همه در آن می لنگند
به کسی که راست می رود میخندند !
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
۲۷-۹-۱۳۹۰, ۰۷:۳۷ :عصر
ارسال: #8
RE: چگونگی برقراری ارتباط با Database در C#؟
منظورم از استفاده از اون کد به جای ConnectionString توی کد نویسی بود مثلا وقتی یهSqlConnectionتعریف میکنی و باید رشته ارتباط را بنویسید این را بنویسید مثلا در کد زیر به جای رشته ارتباط اون کدا گذاشتم
SqlConnection cnc =new SqlConnection(ConfigurationManager.ConnectionString[1].tostring() )
اما این که گفتین برای gridنمی خواین من گفتم جدول را درگ کنید gridرا حذف کنید از sqlDataSourceکه تنظیماتش انجام شده استفاده کنید حالا اگه میخواین دیتا لیست بزارید وصلش کنید به این sqlDataSourceیا ... یا حتی بخواین از خودش برای updateیا insertیا ... استفاده کنید..فرقی نمیکنه
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
۲۷-۹-۱۳۹۰, ۰۷:۵۲ :عصر
ارسال: #9
RE: چگونگی برقراری ارتباط با Database در C#؟
یه چیز دیگه ببینیند Sql،Run هست یا نه:
Start>Allprograms>microsoft SQL Server 2008>Configuration tools> Sql server Configuration manager> Sql server Service> Running
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
۲۷-۹-۱۳۹۰, ۱۱:۳۱ :عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷-۹-۱۳۹۰ ۱۱:۳۲ :عصر، توسط sima.)
ارسال: #10
RE: چگونگی برقراری ارتباط با Database در C#؟
منم یه راه بگم امتحان کنید.....مهمان ها نمي توانند تصاوير را ببينند و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بانک رو به پروژه اتچ کردید ...روی بانک راست کلیک کنید و یک propertise بگیرید پنجره خصوصیات بانک ظاهر میشه ...حالا دقیقا همین ConnectionStringکه در properti های بانکتون هست رو اونجا کپی کنید ...ببینید کانکت میشه یا نه ؟
سعی نکن متفاوت باشی...
فقط خوب باش...
این روزا خوب بودن به اندازه کافی متفاوته ...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  چگونگی قرار دادن پسورد روی فایلهای دانلود شده؟ kaka 3 481 ۳۱-۱-۱۳۹۲ ۱۰:۳۵ :عصر
آخرین ارسال: mahdi
1 (15) چگونگی کاهش حجم فایل kaka 14 2,992 ۷-۹-۱۳۹۱ ۰۹:۴۱ :عصر
آخرین ارسال: kaka
  چگونگی ساخت وب سرویس؟ maryam 3 1,325 ۱۵-۱۱-۱۳۹۰ ۱۲:۳۲ :صبح
آخرین ارسال: sima

کسانی که از این موضوع بازدید کرده اند . . . ( آز پی ان یو )
4 کاربر زیر موضوع را خوانده اند:
Glaxy (۱۷-۶-۱۳۹۳, ۰۳:۴۸ :عصر)، pooya_a_o2006 (۳۰-۱-۱۳۹۳, ۰۹:۵۶ :صبح)، رقی (۲۲-۹-۱۳۹۲, ۰۲:۴۵ :عصر)، babikhatar (۸-۴-۱۳۹۳, ۰۹:۱۳ :عصر)

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان


آپلودسنتر آز پي ان يو تالار گفتمان آز پي ان يو
تبلیغات نیازمندی های استان چهارمحال و بختیاری