شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.


تبليغات
سامانه ي پيامکي آز پي ان يو مقالات ISI
فروشگاه اينترنتي آز پي ان يو خريد شارژ آز پي ان يو

کباب برگزمان کنونی: ۱۷-۹-۱۳۹۵، ۰۳:۵۶ :عصر
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: hooshmandsazan
آخرین ارسال: hooshmandsazan
پاسخ: 1
بازدید: 332

ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کباب برگ

۱۷-۶-۱۳۹۲, ۰۸:۴۹ :صبح
ارسال: #1
کباب برگ
کباب برگ را نباید هیچ وقت لای نان قرار داد زیرا آب کباب به خورد نان می رود و خشک می شود.

کباب برگ از جمله کباب های خوشمزه ای است که معمولا در خانه تهیه نمی شود ، اما باید بدانید با کمی دقت و یاد گرفتن فوت کوزه گری آن می توانید اعضای خانواده را به خوردن یک کباب برگ خانگی و کاملا بهداشتی میهمان کنید .

برای تهیه کباب باید از گوشت راسته گوساله یا گوسفند استفاده کرد، نکته قابل توجه برای تهیه کباب خوب انتخاب گوشت آن است که باید نرم باشد ( به وسیله گردهای مخصوص نرم کننده گوشت نیز می توان گوشت را نرم و ترد کرد ) ولی بهتر است گوشت را باآب پیاز و فلفل 24 ساعت قبل آماده و نرم کنیم .توجه داشته باشید انواع کباب باید در عین پختگی زیاد خشک نشود.

مواد لازم :
گوشت راسته پاک کرده : یک کیلو و نیم
پیاز : دو سه عدد
روغن زیتون : یک استکان
فلفل بو نمک : به مقدار کم

روش تهیه :
کباب برگ را می توانیم به هر اندازه که میل داریم پهن کنیم، به این ترتیب که راسته را روی تخته می گذاریم به اندازه ای که میل داریم پهنای کباب بشود یک قطعه جدا می کنیم مثلا پهنا چهار انگشت و آن قطعه را پهلوی قطعات دیگر گوشت می گذاریم وقطعات دیگر را می بریم ( با این عمل پهنای تمام گوشتها به یک اندازه می شود ) بعد گوشت را به قطر نیم سانتیمتر ورقه ورقه می کنیم و آماده می گذاریم.
پیاز را نرم رنده می کنیم و روغن زیتون و فلفل را با پیاز رنده شده مخلوط می کنیم و گوشت را در این مایه می خوابانیم و می گذاریم یک شب بماند.
بعد از ۲۴ ساعت گوشت ها را به سیخ کشیده و کمی روی آن را با کارد می کوبیم و روی حرارت ملایم کباب می کنیم و گاهی سیخهای کباب را بر می گردانیم کباب باید در عین پختگی زیاد خشک نشود و آبدار باشد .
کبابها را در دیس می کشیم و روی آنها را کمی نمک می پاشیم و کمی هم کره روی آن می گذاریم و اطراف آن را با پیاز خلال کرده و جعفری تزیین می کنیم .

کباب برگ را نباید هیچ وقت لای نان قرار داد زیرا آب کباب به خورد نان می رود و خشک می شود. در صورتی که بخواهیم از گردهای نرم کننده مخصوص گوشت استفاده کنیم برای هر کیلو گوشت یک قاشق مربا خوری از گرد نرم کننده را با پیاز رنده شده مخلوط می کنیم و نیم ساعت قبل از کباب کردن گوشت را در این مایه می خوابانیم. می شود بدون روغن زیتون هم گوشت کباب را آماده کرد و در مایه از یک قاشق چایخوری زعفران سائیده استفاده نمود.
کباب برگ را با چلو و گوجه فرنگی کباب شده سرو می کنند .
تبلیغات ممنوع !
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط سامانی ، af.rad
ارسال پاسخ 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه تاس کباب بادمجان hooshmandsazan 0 345 ۱۷-۶-۱۳۹۲ ۰۸:۵۱ :صبح
آخرین ارسال: hooshmandsazan
  نكات تهیه کباب کوبیده طاقانک 0 356 ۲۵-۱۲-۱۳۹۱ ۱۲:۲۸ :صبح
آخرین ارسال: طاقانک
  طرز تهیه کباب کوبیده مخصوص سیزده بدر ! mohammad.habibiyan 0 428 ۲۲-۴-۱۳۹۱ ۰۵:۱۱ :عصر
آخرین ارسال: mohammad.habibiyan

کسانی که از این موضوع بازدید کرده اند . . . ( آز پی ان یو )
6 کاربر زیر موضوع را خوانده اند:
Administrator (۱۷-۶-۱۳۹۲, ۱۰:۰۴ :صبح)، kaka (۱۷-۶-۱۳۹۲, ۱۲:۵۶ :عصر)، سامانی (۱۷-۶-۱۳۹۲, ۰۸:۱۳ :عصر)، af.rad (۱۷-۶-۱۳۹۲, ۰۸:۲۳ :عصر)، hooshmandsazan (۱۷-۶-۱۳۹۲, ۰۸:۵۰ :صبح)، sama (۱۷-۶-۱۳۹۲, ۰۳:۴۸ :عصر)

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان


آپلودسنتر آز پي ان يو تالار گفتمان آز پي ان يو
تبلیغات نیازمندی های استان چهارمحال و بختیاری